thee-gustatie

Thee-gustatie: een smaakpallet uit ons assortiment

Door Eef Wouters op 12 apr, 2021

Wil je onze thee bestellen, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende kruidentheeën in ons assortiment? Om de theeën van Bee at den Hof te leren kennen, zijn de thee-gustatie pakketten een goed begin. Elk pakket bevat een selectie van 4 populaire theeën, elk passend binnen een thema. 

Keuze uit 3 Thee-gustatie pakketten:

Pakket 1: Puur Natuurlijk Ondersteunen

Met kruiden kan je het lichaam op een natuurlijke wijze een goede ondersteuning geven. Kruiden helpen bij de spijsvertering, om beter tot rust te komen, om de spieren te ondersteunen of om de immuniteit een boost te geven en nog zoveel meer. Het assortiment Puur Natuurlijk Ondersteunen is ons EHBO gamma: Eerste Hulp Bij Ongemakken.

Dit thee-gustatie pakket bevat onze 4 best verkochte ondersteunende kruideninfusies: Immu (weerstand ondersteunend), Ventri (betere spijsvertering), Muscu (spieren ondersteunen), Relax (natuurlijk ontspannen). Elke thee bevat 100% natuurlijke kruiden van bij, dus geen toevoegingen of theïne. 

Laat je verrassen door de weldadige krachten van onze kruideninfusies. 

Theepakket Puur Natuurlijk Ondersteunen

Pakket 2: (H)eerlijk genieten

Dit is het pakket met de echte thee-klassiekers: groene thee, zwarte thee, rozenbottel en kamille. Maar dit zijn niet zomaar de gekende theeën, maar een eigen thee-samenstelling met de stempel van Bee at den Hof.

De groene thee krijgt een licht-frisse toets door de toevoeging van natuurlijke munt en citroen. Bij de zwarte thee zorgen korenbloem, citroen en sinaas voor een exotische smaak en kleur. De kamillethee is een samenstelling met overwegend bloemen en de rozenbottel krijgt door toevoeging van hibiscus, munt en citroenmelisse ook een heerlijk aroma.

Deze thee-selectie is een goede kennismaking met de smaken van Bee at den Hof.

Thee-gustatie pakket

Pakket 3 – Seizoenspecial: (H)eerlijk genieten Zomer

Proef de smaken van de zomer met dit thee-gustatie pakket. Ben je een liefhebber van vruchtensmaken? Dan is dit jouw pakket: citroen, framboos, vlier, gember, munt, pepermunt… Het zit allemaal in deze theeën verwerkt. Zet als warme thee, maak er een ice-tea mee of gebruik als subtiele smaakmaker voor de grote karaf water op de tuintafel.

Rode nectar is, met zijn framboos, hibiscus en zoethout de meest zoete thee uit het assortiment. Dit is een echte favoriet voor kinderen. Gember Fris bevat, behalve gember, ook munt en citroen. Met andere woorden, dit is een ideale thee om een aperitief mee te maken. Fructi en Zomer zijn beide ook fruitige en frisse theeën. Hoe langer je deze theeën laat trekken, hoe zoeter de smaak. Deze theeën bevatten geen théine dus zullen geen bittere smaak krijgen. Laat je fantasie de vrije loop en maak elke dag een andere home-made ice-tea.

Theepakket heerlijk genieten zomer