Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Een geschenk met een verhaal

Wat is er fijner dan een cadeautje geven als blijk van waardering of dankbaarheid? Met een gepersonaliseerd relatiegeschenk maak je je klanten, medewerkers of leveranciers zeker blij. We helpen je met de samenstelling van een uniek cadeau. Kies voor onze natuurlijke producten en schenk iets waar je trots op bent.

Inspiratie voor relatiegeschenken

Relatiegeschenken Veggie Lovers

Nature Lovers

Dit pakket bevat twee populaire theeën en keukenkruiden, samen met een potje heerlijke honing van onze bijen. Dit is een ideaal geschenk voor keukenprinsen en -prinsessen.

Prijs: € 28,00

Relatiegeschenken met gelukspot

Een potje geluk

Ken je de gelukspot al? Schrijf kleine gelukjes op en verzamel ze in deze pot. Af en toe je schrijfsels terug lezen zal gegarandeerd een lach op je gezicht doen verschijnen.

Prijs: € 22,00

Relatiegeschenken met honing en kruiden

Best of Bee at den Hof

Mag het eens wat meer zijn? Dan maak je met dit pakket de beste keuze. Honing- en bijproducten samen met 2 kruidentheeën en keukenkruiden. Dit pakket valt gegarandeerd in de smaak.

Prijs: € 58,50

Van een goed idee tot een geschenk om mee uit te pakken

1. Inspiratie:
Onze producten vertellen een verhaal, jouw verhaal. Daarom is het belangrijk voor ons om jou en je bedrijf te leren kennen. In lijn met jouw activiteiten en waarden stellen we een persoonlijk cadeau samen.

2. Budget:
Op basis van jouw wensen en het beschikbare budget wordt het definitieve concept uitgewerkt. De keuzes zijn zeer ruim: van een kleine attentie tot een uitgebreid cadeaupakket.

3. Productie:
We maken jouw uniek geschenk met alles erop en eraan. We zorgen voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk met verpakking met uw logo en passend binnen uw huisstijl.

Wist je dat we ook Private Labels samen stellen? Een eigen en unieke kruidensamenstelling die volledig aansluit aan uw smaak en voorkeuren.

Hoe werkt het?

Bij een vrijblijvend eerste gesprek luisteren we naar jouw wensen en stellen wij graag ons werk voor. We bekijken hoe we jou kunnen helpen. Op basis van de bespreking maken we een prijsvoorstel op. 

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau van Bee at den Hof?
  • Uniek cadeau dat past bij jouw activiteiten
  • 100% natuurlijke producten
  • Volgens de huisstijl van je onderneming
  • Fijne geschenken om te geven en te krijgen

Op zoek naar een uniek geschenk? Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te boeken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Akkoord met de