Private Label voor thee

Geef smaak aan je onderneming

‘Ondernemen’ is een verhaal vertellen en klanten laten kennis maken met wie je bent en wat je doet. Om jouw verhaal kracht bij te zetten, maakt Bee at den Hof jouw Private Label voor kruidenthee en kruidensamenstellingen. Zo creëer je een beleving die je klanten niet snel zullen vergeten. We stellen een uniek smakenpallet samen, je zoekt een naam voor de gekozen samenstellingen, wij verzorgen de handling en verpakking en jij kan het op de markt brengen.

Herborist in atelier

Waarom kiezen voor een Private Label?

Bee at den Hof maakte al Private Labels voor verschillende klanten zoals welnesscentra, life coaches, diëtisten of B&B’s… Diëtisten geven dit ter ondersteuning van voedingsadvies, B&B’s schenken graag een heerlijke thee bij het ontbijt en welnesscentra maken een gezonde huisthee… De keuzes zijn eindeloos, maar vooral persoonlijk!

Onze klanten willen hun merk kracht bij zetten met een uniek product. Een Private Label zorgt niet alleen voor een unieke beleving maar is ook een marketingitem en een extra bron van inkomsten.

In 5 stappen naar jouw Private Label

1. Kennismaking:
Om een goed product samen te stellen, maken we eerst graag kennis met jou. We luisteren naar je verhaal: wie ben je, wat doe je en waarom doe je wat je doet? Voor dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd, want hoe mee we weten over jou, hoe persoonlijker het eindproduct kan zijn.

2. Samenstelling:
Nu we voldoende informatie hebben, kunnen we ermee aan de slag gaan. We selecteren verschillende kruiden en maken een unieke blend. We maken de selectie op basis van smaak, weldadige werking, herinnering, omgeving. Of je hebt zelf misschien een favoriet kruid dat niet mag ontbreken.

3. Degustatie:
Dit is het magische moment waar jij lang naar uitkijkt. Samen proeven we de unieke kruidentheeën die op jouw maat gemaakt zijn. We geven je tijdens het proefmoment uitgebreide uitleg over de gebruikte kruiden en tonen je hoe je de perfecte kruidenthee kan zetten. Jij proeft en wij luisteren (en kijken;)) naar je reactie.

4. Verpakking:
Onze Private Label producten zijn niet alleen uniek in hun smaak maar ook in de verpakking. We zoeken naar mooie benaming van je product, we ontwerpen de etiketten en maken een unieke verpakking. Alles past uiteraard perfect in de huisstijl van je onderneming. Het eindresultaat is een persoonlijk product om mee uit te pakken.

5. Productie:
Eens het exclusief recept van jouw Private Label klaar is, zorgen we voor de productie. We maken de samenstelling, zorgen voor de verpakking en leveren de producten bij jou. Ben je door je voorraad heen? Geen probleem, je kan gemakkelijk jouw kruidenthee of kruidenmix bijbestellen.

Hoe werkt het?

Bij een vrijblijvend eerste gesprek luisteren we naar jouw wensen en stellen wij graag ons werk voor. Je krijgt uitleg over het traject en over onze werkwijze. Je hebt de keuze tussen 2 formules:

Waarom kiezen voor een Private Label Thee?
  • Unieke smaak op basis van jouw persoonlijke voorkeuren
  • Flexibel in productievolume
  • Tips omtrent gebruik van je kruidenthee en kruidenmix
  • Gegarandeerd topkwaliteit
  • 100% natuurlijke producten

Naast Private Labels maken we ook relatiegeschenken voor bedrijven. We stellen een uniek geschenk samen en geven het de look van jouw onderneming.

Heb je interesse in een Private Label kruidenproduct?
Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek vast te leggen.

Akkoord met de