Private Label Thee en Honing

Exclusief op maat gemaakt

De beleving die klanten hebben als ze een zaak binnen stappen, speelt nu meer dan ooit een grote rol. Vertel het verhaal van je onderneming met je persoonlijke thee. Bee at den Hof maakt uw Private Label Kruidenthee en Private Label Honing. We stellen uw smakenpallet samen, u geeft een naam, wij zorgen voor de verpakking en u kan het op de markt brengen.

Private label thee

In 3 stappen naar uw Private Label Thee

1. Samenstelling:
We stellen jouw kruidenthee samen op basis van je verhaal. Heb je een voorkeur voor kruiden, heb je een herinnering aan kruiden of kies je voor een specifieke smaak? Wij luisteren naar jouw wensen en maken een passende mélange. We werken met een mix van een 4-tal onbewerkte kruiden om tot een uniek resultaat te komen.

2. Proefsessie:
Op basis van jouw wensen, maken we een aantal verschillende kruidensamenstellingen. Nu gaan we proeven. Bij een kruidenthee is het belangrijk om de juiste methode te gebruiken om je thee klaar te maken. We geven tips: hoe warm mag het water zijn, welke hoeveelheid moet je gebruiken, hoe lang moet een infusie trekken voor hij optimaal van smaak is etc. Eenmaal geproefd en gekeurd wordt de definitieve samenstelling bepaald.

3. Branding:
Je geeft je kruidenthee een naam die past in je concept. Wij zorgen voor de gepersonaliseerde verpakking. Je kiest voor zakjes, blik of glazen potjes, zolang het maar bij jouw concept past.

Ook voor honing verzorgen we jouw private label. Wil je eigen bijkasten in de omgeving van je zaak? Ook dat kan. Contacteer ons voor meer informatie.

Het voordeel van een Private Label

Waarom zou je kiezen voor een Private Label thee of honing?

  • Unieke smaak op basis van jouw persoonlijke voorkeuren
  • Flexibel in productievolume
  • Tips omtrent gebruik van je kruidenmix
  • Gegarandeerd topkwaliteit

Wil je meer info?
Vul het onderstaande formulier in, wij contacteren je zo snel mogelijk.

Akkoord met de