Over ons

Eef  Wouters van Bee At Den Hof

Eef Wouters Herborist

Eef Wouters, de herborist

Eef is geboren en getogen in Herk-de-Stad. Door op te groeien in de groene omgeving, heeft Eef de liefde voor de natuur al van jongs af aan. Er was niks fijner dan met het paard door de groene omgeving op pad te gaan. Tijdens de studies was het kotleven niet aan haar besteed, ze miste er de ruimte en groene omgeving.

Na de studies vond Eef snel een vaste job en settelde zich in haar geboortestreek. Huisje, tuintje en kinderen maakten deel uit van het dagelijkse leven.

In 2014 startte Eef met een cursus herborist, gevolgd door de opleiding kruidenverwerker. Een nieuwe wereld gaat open omdat kruiden zo boeiend en fascinerend zijn. Na 3 jaar intensieve studie kon de passie omgezet worden naar een voltijdse bezigheid.

Voor elke thee of kruidensamenstelling gaat Eef weldoordacht te werk. Welke kruiden passen goed bij elkaar, in welke combinatie versterken kruiden of planten mekaar, voor welke toepassing is de kruidenmix. Eef is ook gedreven in het zoeken naar partnerships. Lokale producenten versterken elkaar in een samenwerking die alle partijen ten goede komt.

Het uitgebreide aanbod van Bee at den Hof

Logo Den Hof

Kruidensamenstellingen

Ontdek onze kruideninfusies, keukenkruiden en natuurlijke producten voor het huishouden.

Logo Bee

Workshops

Ga aan de slag met onze producten en maak je eigen thee of cosmetica. Bekijk onze workshops