Meldpunt voor bijenzwerm of wespennest

Een nest bijen of wespen gevonden?

Bijenzwerm

Een bijennest verwijderen

In de zomermaanden vermeerderen bijen zich. Een zwerm van duizenden bijen verenigen zich rond de koningin en gaan opzoek naar een plek om een nieuw nest te bouwen.
In de zoektocht naar de ideale plaats, houdt de zwerm halt aan een boom of dakrand. Ondertussen gaan verkenners zoeken naar de ideale plek voor het nest. De zwerm blijft dus maar enkele dagen hangen.

Heb je een bijenzwerm gevonden? Geen paniek, zo lang je de insecten niet stoort en afstand houdt, loop je geen gevaar.
Laat ons weten waar je het nest gevonden hebt. Wij komen snel langs om de zwerm weg te halen en hen een goede thuis te geven.

Wespennest melden

Een wespennest verdelgen

Een wespennest rond je woning brengt grotere problemen met zich mee. Doordat wespen op de plaats van hun nest de kolonie zullen vergroten, moet dit zo snel mogelijk verwijderd worden.
Wespen zijn agressieve dieren. Ga dus zeker niet zelf aan de slag om het nest te verwijderen. De kans op vervelende steken is vrij groot. De zwelling van een steek kan flink lastig zijn en zelfs voor allergische reacties zorgen.

De hoornaar of paardenwesp bouwt ook nesten rond onze woningen. Een hoornaar is familie van de wesp, maar is groter en agressiever. Een hoornaarnest lijkt sterk op een wespennest.

Contacteer ons voor het verdelgen van een wespennest of een hoornaarnest. Wij garanderen een professionele aanpak om het nest te verwijderen. Bart volbracht met glans de opleiding tot professioneel hoornaarverdelger.

Contacteer ons

Bel Bart Heremans om een bijennest te verwijderen of een wespennest te verdelgen: 0486132464. Wij komen zo snel als mogelijk langs.

Regio Herk-de-Stad, Halen, Diest, Geetbets, Nieuwerkerken, Alken, Hasselt, Heusden-Zolder.