Herborist Eef Wouters

Kruidenmixen van Bee at den Hof

In het atelier van Bee At Den Hof spelen kruiden de hoofdrol. Het culinaire gebruik van deze heerlijke bloeiers kent iedereen, maar kruiden hebben ons nog zoveel meer te bieden. Ze kunnen onze gezondheid ondersteunen en ons natuurlijke evenwicht herstellen. Wij zijn overtuigd van de gunstige werking en gaan aan de slag met onbewerkte, droge kruiden. We maken kruidenthee’s, kruidenmix voor de keuken en doe-het-zelfpakketten voor huidverzorging.

We vinden de wereld van de kruiden zo boeiend dat we onze passie graag delen met onze klanten. Kies één van onze workshops of lezingen. Je leert er meer over de werking van verschillende kruiden, hoe je ze kan gebruiken of je maakt een eigen pakket met verzorgingsproducten.

Must-haves van het moment

Fruit infusie voor icetea

Fructi Infuus

Deze fruitige kruideninfusie is ideaal om een ijsthee mee te maken. Framboos, aardbei, zwarte bes, appel en hibiscus zijn ideaal voor een zomers drankje.

Barbecue Kruidenmix

De kruidenmix voor de barbecue doet alle liefhebbers watertanden. Oregano, salie, rozemarijn zullen uw gerechten op smaak brengen.

Bruisballen met rozenblad

Bruisballen met rozenblad

Bruisballen maken is eenvoudig en zorgt voor ontspanning. Met onze doe-het-zelf pakketten heb je alle materialen om zelf aan de slag te gaan. Dit is genieten in kwadraat.

Kruiden samenstellen

De kracht van kruiden

Kruiden en geurige planten worden al eeuwenlang in huishoudens gebruikt. Dat is niet meer dan normaal, want kruiden zijn echte krachtpatsers.

Kruiden zijn lekker en bieden een ruim scala aan bijzondere smaken en aroma’s. Sommige kruiden versterken elkaar als je ze samen verwerkt. Door die eindeloze combinaties zijn we zelf ook nog dikwijls verrast van onze mixen.
Kruiden zijn gezond en geven je energie. Elk kruid heeft zijn typische bestanddelen en heilzame eigenschappen. Hierdoor vind je in de natuur heel veel om je gezondheid te ondersteunen.
Kruiden zijn veelzijdig. Je kan ze op verschillende manieren verwerken en gebruiken. Kruidenthee, kruidenmix, kruidenzalf, kruidenolie… Geniet in alle vormen van smaak en weldaad.

Peterschap van onze bijen Bee At den Hof

Workshops voor groepen

Ben je ook zo wild van kruiden? Dan zijn onze workshops zeker iets voor jou. Je leert meer over de helende werking van (on)kruiden en hoe je ze best kan verwerken.

We maken een badkamer-verwen-pakket met bruisballen en huidcrème of lippenbalsem. Kortom, dit wordt een fijne activiteit met vriend(inn)en.

Contact opnemen

Al onze producten zijn 100% natuurlijk zonder toevoegingen.