De weldaad van kruiden

Dat kruiden smaakmakers zijn in de keuken, weet iedereen. Maar kruiden hebben zo veel meer te bieden. We maken kruidenmengelingen voor infusies, gebruik in de keuken en zelfs in de badkamer.

Smakelijke kruiden

Kruiden zijn echte smaakbommen. Breng je sauzen, ovenschotels, salades op smaak met onze kruidenmengsels.

Word jij de peter of meter van onze bijen?

Dat kruiden smaakmakers zijn in de keuken, weet iedereen. Maar kruiden hebben zo veel meer te bieden. We maken kruidenmengelingen voor infusies, gebruik in de keuken en zelfs in de badkamer.

Activiteiten in de imkerij

Bee At Den Hof is een kleine imkerij in Herk-de-Stad. Onze bijenkasten staan in natuurgebieden
en boomgaarden in de regio’s Haspengouw en de Kempen. De keuze van deze plaatsen maken
we heel bewust. Voor ons primeert een natuurlijke werkwijze, daarom werken we samen met
partners zoals lokale boeren en ecologische tuinders. Onze bijen zorgen er voor de natuurlijke
bestuiving en de plaatselijke gewassen zorgen voor een goede gezondheid van onze bijen.

Maar in onze imkerij gebeurt er meer dan enkel honing maken. We organiseren workshops en
activiteiten. En we werken nauw samen met de peters en meters van onze bijenkasten. Kortom,
we delen onze passie graag met iedereen die de natuur een warm hart toedraagt.

Onze aanraders

Koolzaadhoning

De koolzaadhoning is een echte voorjaarshoning. Onze bijen hebben op de koolzaadvelden goed hun werk kunnen doen. Dankzij het prachtige weer van deze lente, zijn we uiterst trots op de smaak van onze nieuwe honing.

Barbecue kruidenmix

De kruidenmix voor de barbecue doet alle liefhebbers watertanden. Oregano, salie, rozemarijn en nog andere ingrediënten zullen uw gerechten op smaak brengen. De zon schijnt nog meer op je terras met dit potje.

Kruidenthee voor de zomer

Typische thee voor de zomer heeft een verfrissende smaak. Je kan deze thee’s warm drinken of er een ice-tea van maken. Met onze kruidenmengelingen geef je zelfs jouw cocktails een heerlijke smaak.

Kies voor kwaliteit

Al onze producten zijn 100% natuurlijk zonder toevoegingen.

De producten uit onze imkerij

Onze honing wordt van a tot z zelf gemaakt. Omdat we alles in eigen beheer houden, kunnen we met trots garanderen dat onze producten 100% natuurlijk en biologisch zijn. De keuze waar de bijenkasten staan, de zorg voor onze honingbijen en de verwerking van de honing doen we allemaal met respect voor de natuur en de bijen.

We volgen het ritme van de natuur, dus ook het ritme van de bijen. Onze honingvoorraad is dus ook volledig afhankelijk van wat de natuur ons te bieden heeft.

Wordt meter of peter van onze bijen

We weten allemaal dat de honingbijen het moeilijk hebben. Een beperkte bio-diversiteit, een tekort aan bloemrijke plekken en het gebruik van chemische sproeistoffen in de landbouw zorgen dat sommige bijenvolkeren het moeilijk hebben om te overleven. Daarom moedigen we onze klanten aan om zelf al een bloemrijke tuin te voorzien.

Daarnaast stellen we ook het peterschap voor. Wil je graag een bijenvolk onder je vleugels nemen? Kies één van onze formules en help samen met ons de bijen met hun werk.

Contact opnemen

Al onze producten zijn 100% natuurlijk zonder toevoegingen.